top of page
Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs

Onlinekurser i agility

- för inlärning och utmaning!

Onlinekurser i agility

Vad roligt att du är intresserad av onlinekurs i agility! Du är verkligen på rätt plats! Onlinekurserna är skapade av Fiona Lövdinger.

Inom ämnen som jag tycker behöver mycket tid och personligt anpassad träning håller jag onlinekurser. Alla onlinekurser går att studera själv som åskådare, och om man önskar kan man lägga till att få feedback på sin träning. Se nedan för mer information om de kurser jag erbjuder!

Alla mina onlinekurser har löpande registrering (starta när det passar dig!) och obegränsad feedback under tiden där du väljer att ha feedback. 

Kursmaterialet finns på en plattform som heter Spaces by Wix - och du kan nå materialet vart du än befinner dig genom att använda deras app. Bara ladda ner Spaces by Wix-appen, skapa ett konto, ange inbjudningskoden AGILITY, och du är redo att köra!

 

När du har anmält dig och betalat, så får du mer information om hur du kommer igång! Registrering är löpande och du får tillgång till kursen inom ett par dagar.

Vill du se hur appen funkar? Kolla på videon för att få en "sneakpeak" av hur upplägget är i appen! :)

Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs running contacts valpkurs

Running Contacts Classroom

Running Contacts är ett gediget program som är framtaget för att ENKELT kunna träna in running contacts med steg-för-steg guide!

 

Jag använder mig av target metod, där grundträningen är en enorm del av att lyckas med sina running contacts. Genom att få full förståelse för targeten och kunna jobba igenom olika slags träffar, motivationen för target, studera rörelsemönster och lägga på utmaningar INNAN hunden tränar på balansen så säkerställer vi att hundarna har förståelse för uppgiften och vi som förare enkelt har lätt att hålla på de kriterier som behövs för att utbilda hundarna. Targeten höjer hundarnas självförtroende för att lägga på mer och mer fart, och är ett hjälpmedel under hela resan till färdiga kontaktfält som både hunden och föraren förstår perfekt. Träningen är anpassad efter ALLA typer av hundar och kunskapsnivåer. Den finns för dig som ska börja från start, och för dig som letar efter inspirationen hur du kan utveckla din träning vidare.

 

Från första stegen på targetmattan till att klara balansen i bana på första försöket. Varje steg har beskrivning, filmer och eventuella problemlösning tips som kan behövas. 

 

Kursen är ett självstudieprogram och kostar 1295 kr. Man har tillgång till materialet för alltid, så du tar kursen helt i er egna takt :)

Vill du lägga till feedback i din träning? Inga problem! Det kostar 600 kr/månad och då lägger du upp obegränsat med filmer. Mejla fiona@agilitykompaniet.se för att beställa feedback.

Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs running contacts valpkurs

Puppy Playroom

Det finns så mycket roligt att göra med valparna innan den riktiga agilityträningen börjar! Med denna onlinekurs för valpar som ska bli agilityhundar vägleder jag dig och din valp för att ge den ultimata grunden under valpens första månader hos dig.

 

Förutom att se till att valparna blir fina hundar i vardagen (miljö- och socialträning, positiva upplevelser i livets alla möjliga situationer, passivitet i olika situationer och stärka hennes självkänsla) så är jag mån om att bygga driv, belöningsutvecklar massor, introducerar olika fokusövningar, stadga & frigsignal, att värdera vår relation högt, och att skapa en stark vilja att "träna" och leka med mig!

 

Ett urplock av det som är med på kursen:

 • Väldigt mycket lek, vi vill skapa ett stort leksaksintresse där både parter har stort engagemang. Komma tillbaka med leksak, springa till utlagd leksak, älska att jaga leksak, ha bra kampgrepp etc. är roliga & nyttiga egenskaper att utveckla!

 • Många olika tricks, flera med tanke på agilityträning och de kunskaper man vill utveckla

 • Stadga & frisignal

 • "Följa handen" övningar, där vi ökar värdet av vårt kroppsspråk och våra händer samt handlingsträning (utan hinder)

 • Olika agilityförberedande övningar som targetträning, början till kontaktfält beteenden etc.

 • Påbörja träning för tighta svängar

 • Introducera tunneln i agilityträning

Kursen går igenom allt jag gör med mina valpar mellan 2-7 månaders ålder. Kursen är lämplig för valpar och unghundar - eller den vuxna hunden som behöver mer grunder i lek & tricks! Man har tillgång till materialet för alltid, så du tar kursen helt i er egna takt :)

Pris: 895 kr inkl moms

Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs running contacts valpkurs

Building Foundations

Denna onlinekurs är skapad för dig och din hund som ska påbörja er grundträning inom agility! En onlinekurs i agility med extra allt - bygg upp era grunder med min vägledning!

Jag bjuder in alla intresserade till att följa mig och Maeve i vår agilityträning när hon var 6 månader - ca 24 månader Jag har dokumenterat ALLT vi gjort inför vår debut (och lite till!).

Ni kommer kunna ta del av alla träningspass genom filmer, beskrivningar och sammanfattningar i PDF form med steg-för-steg guidning genom alla ”pelare” min grundträning är uppbyggd av:

 • Fram/hitta linje (mer än bara raksträckor ;))

 • Tunneln (vinklar, commitment, dolda ingångar, ”fel” tunnelingång kommando etc.)

 • Tighta svängar (vinklar, distans, commitment, fart, början på verbal förståelse)

 • Serpentin & staket (att lära sig hantera ”slice” linjerna)

 • ”Runt” (baksida hinder)

 • ”In” (threadles, både s-sväng och flicks)

 • Stadga/startlinje (våga lämna i starten och lita på att hunden är stilla tills frisignal :))

 • Kom till hand (grunden till diskriminering)

 

I kursen kommer ni se hur jag gör för att se till att hunden utmanas långsamt men kontinuerligt i sin träning. Hur jag ALLTID fokuserar på vad som motiverar hunden och hur man belönar & tränar för att maximera hundens fart på banan, samtidigt som vi ska hålla oss i en fokusbubbla och alltid få med hundens tänkande i övningarna för att få förståelse direkt från start.

Kursen passar dig med unghund som vill inspireras i hur man kan lägga upp grundträningen, likaväl som den passar dig som vill följa för att se om du & din hund missat något viktigt i era agilitygrunder som ni kan jobba igenom nu och bli ett ännu starkare team!

 

Pris: 1395 SEK

Du har tillgång till kursen för alltid - jobba i er egna takt! 

Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs running contacts valpkurs

Working with Weaves

Denna kurs är perfekt för er som vill lära in eller utmana ert slalom! Ni får tillgång till 12 lektioner för att träna fram ett slalom med säkra ingångar, perfekt självständighet och god fart. Allt är upplagd strategiskt och med ökande svårighetsgrad. Över 50 olika övningar och skisser samt teori kring alla övningar och kring slalomet. ​

 

Pris: 995 SEK

Du har tillgång till kursen för alltid - jobba i er egna takt! 

Västra Hundsportcentrum träning tävling agility hundkurser agilitykurs onlinekurs running contacts valpkurs
bottom of page